Follo HK-Oslo-Studentenes IK, 1. divisjon 2021 – Follo

Follo HK-Oslo-Studentenes IK, 1. divisjon 2021

Follo møter OSI i neste seriekamp, og i den anledning har Follo Media har tatt en liten prat med begge lag.

Oslo Studentene er tilbake i 1.divisjon. De har møtt to andre nyopprykkede lag i starten. Det ble et knepent tap mot Stavanger på hjemmebane 31-33, en kamp hvor OSI ledet hele 18-12 ved pause og 31-30 med 3,5 min igjen av kampen. I kamp to ventet Herulf i Moss. I den kampen hadde Herulf kontroll og vant 32-23, etter 19-13 ved pause.

Hva tenker du om seriestarten så langt, Oscar Erichsen? – Seriestarten så langt har vært litt blanda drops. Det har bært preg av en del nye spillere og litt for lite treninger sammen, så har variert fra det helt fantastiske til relativt ræva.

Nå venter Follo på bortebane, hva tenker du om den kampen? – Borte mot Follo er nok en av de tøffeste kampene for sesongen, men med full innsats og litt hell er alt mulig!

Har dere fullt lag på onsdag? – Vi sliter med to skadede per dags dato. Undertegnede sliter med ankelen samtidig som Jesper Simonsen har hatt litt ryggproblemer, men er vel snart 100% tilbake. Bortsett fra det så stiller vi med fullt.Har du til slutt en liten oppfordring til håndballfansen? – Møt opp på kamp og støtt enten Follo eller OSI. Publikum har aldri vært viktigere enn nå! Men støtt gjerne OSI!

Follo på sin side har fått en flott start med seier over opprykkskandidat Kristiansand 33-25 og 37-30 mot Charlottenlund i Trondheim. Den siste kampen viste Follo-gutta at innsats og fokus må til for prestere godt – og 2.omgangen der oppe holdt høyt nivå.

Hva tenker du om seriestarten så langt, Mats Julius Haakenstad? – Poengmessig er vi veldig fornøyd. Kan ikke klage når vi står med full pott. Spillemessig er vi veldig fornøyde med perioder og misfornøyde med perioder. Det er vel sånn at ting alltid kan bli bedre og vi har fortsatt følelsen at vi har ett nivå til på ett par områder. Men vi må ta det steg for steg og ser vi totalt siden vi startet denne lange oppkjøringen så tar vi steg litt etter litt.

Hva med neste seriekamp mot Studentene? – Man er alltid spent opp mot kamper. Vi vet at OSI har fått ett par nye spillere og har noen spillere med litt erfaring. Ser vi på tidligere oppgjør er det ikke noe lett lag å møte, men vi ønsker å få løpt litt på dem.

Er alle gutta klare til kamp? – Vi har fått Marius Halvorsen ute da han sliter med ett bånd i hånda. Han har ikke fått vært med på noen obligatoriske kamper enda. Så har Erlend Tytingvåg fått en strekk. Den ser ikke så veldig alvorlig ut men vi må se den an.

Har du en oppfordring til håndballfansen i regionen? – Ikke annet enn vi gleder oss veldig til kamp. Vi er klare på at vi skal vise oss frem ved alle muligheter og håper på en god kamp med like god stemning som det var når vi møtte Kristiansand.

Vi i Follo Media stemmer i oppfordringene – møt opp på kamp i Stil Arena neste onsdag og støtt ditt lag, gjerne Follo!