• Styreleder Laila Horgen

Sommerhilsen

Vår hovedtrener Martin Lysdal Hansen og Styreleder Laila Horgen sender oss en hilsen før det venter noen ukers hvile fra trener og styrejobb. Vi gleder oss allerede til sesongstart 🙂

  • Sommerhilsen 2019
– Det har været en sæson som er gået overalt forventning, gutter har gjort et kæmpe job for at det har kunne lykkes! Der har været op og ned ture, men det hele endte med en stor optur som blev eliteserie til denne sæson! Så er den glad og stolt træner som takker af for i denne sæson, og ønsker alle en god sommer! Glæder mig til vi ses igen i elite serien!
God sommer!
Martin

Sjefen – Martin Lysdal Hansen

 

 

 

 

 

 

  • Sommerhilsen 2019

For 1 ½ år siden da jeg ble valgt inn som styreleder, var klubben i en situasjon hvor nedrykk til 2.divisjon var faretruende nær. Men, heldigvis ville skjebnen det annerledes og vi forble i 1.divisjon. Klubben mobiliserte, viktige sportslige grep og gode signeringer ble gjort samt at vårt unge lag ble 1 år eldre og sterkere. Og, resultatene har da heller ikke uteblitt JÅrets sesong ga oss mange gode opplevelser og erfaringer og igjen var det siste runde med kamper i sesongen som skulle avgjøre det hele – og faktum ble et direkte opprykk til Eliteserien! For en avslutning og for en fantastisk reise det har vært. Nå går vi inn i sommerferie med visshet om at nye spennende utfordringer møter oss etter ferien. Det jobbes på alle fronter for å mobilisere. Vi må ta et steg videre og heve oss ytterligere sportslig, økonomisk og administrativt samt sette ny standard for arrangement. Det er gledelig å se og merke at entusiasmen rundt Follo HK er økende og mange vil være med å bidra på vår nye reise. Igjen har nye signeringer blitt gjort, laget har jobbet hardt gjennom lang første oppkjøringsperiode, og nye grep er tatt. Jeg gleder meg til neste sesong! Nå ønsker jeg alle – laget, folkene rundt, alle frivillige, styret og administrasjon en velfortjent ferie! Følg sommerplanen, ta alltid med løpeskoene på reisen og kos dere alle som en. Snart smeller det i Stil Arena og vi skal være klare !!

Jeg vil også sende en sommer hilsen til Follo HK Rullestolhåndball. Det har vært en flott sesong med mange showkamper, natthåndball og cup i Sverige. Mange flotte prestasjoner har det vært. Takk til trenere som har stått på og delt av sitt engasjement og entusiasme og takk til A-lags guttene som har jevnlig har deltatt på våre treninger. Nå blir det en velfortjent sommerferie, før nye showkamper og andre spennende muligheter kommer neste sesong. God Sommer 🙂

Laila

Styreleder Laila Horgen