Seier i Sandnes

Follo Media skrev i sin forhåndsomtale av kampen mot Sandnes at vi hadde tro på seier om gutta fortsatte der de slapp mot St. Hallvard. Det gjorde gutta, og de kan sette seg svært tilfredse på flyet hjem fra Stavanger med 2 poeng i bagasjen. Seier 34-29 på bortebane mot ett av de lagene de fleste ser på som opprykksfavoritt er rett og slett helt fabelaktig.

Veldig gode fremover, og litt rufsete bakover

Follo Media fikk en kjapp prat med trenerassistent Erik Horgen rett etter kampen, og han oppsummerer det hele slik

-Vi fortsetter som vi avsluttet sist helg mot St. Hallvard. Angrepsspillet fungerer veldig bra i begge omganger, og så lenge vi scorer 34 mål i en av sesongens vanskeligste bortekamper får vi leve med at det er litt rufsete forsvarsspill.

 

God Adrian Ark Saastad i mål

Vår 1. keeper Vladan Abramovic reiste ikke til Sandnes med resten av laget. Hodeskaden han fikk under oppvarmingen til St. Hallvard-kampen er ikke helt leget, og det ble helt riktig bestemt at det ikke tas noen sjanser. Skader på kroppsdeler over snippen skal tas på ytterste alvor, og Follo Media er glad for at Vladan fikk hvile. Det er mange kamper igjen av sesongen. Fjorårets 2. keeper Adrian Ark Saastad har i utgangspunktet lagt suspen på hylla og satser som trener, men er hentet inn som en nødløsning, i første omgang til Vladan er frisk og rask igjen. Adrian leverte varene, ifølge Horgen, som vet hva han snakker om.

-Adrian spilte bra hele kampen i gjennom, og hadde svært viktige 100% redninger i de fasene av kampen hvor vi dro i fra Sandnes.

Assistenttrener Horgen blir litt mindre snakkesalig når vi spør om ikke «Operasjon overtalelse av Adrian» bør ha som mål om å få han med frem til Erlend Tytingvåg er klar for spill.

-Ja det kunne vært noe, men Adrian er veldig opptatt som trener rundt damelaget. Vi får se hva som skjer, avslutter Erik Horgen.

Adrian voktet målet så å si hele kampen i dag, men unggutten Jonas Stenersen var inne på et par straffekast og har således debutert for A-laget til Follo HK. Vi i Follo Media gratulerer. Jonas vil bli en svært god keeper for oss i årene som kommer.

Vi gratulerer nok en gang med en herlig seier. God tur hjem til Follo.

Debutant Jonas Stenersen
Comeback i Follotrøya Adrian Ark Saastad

Sandnes - Follo HK 29-34 (15-18)

Follos lag:Hallvar (2), Bjørnar, Anders (3), Martin (7), Jonas, Adrian, Kasper (3), Dag, Benjamin (5), Tobias, Sander (4), Jonas (4), Victor (6)

Follo Media-stjernene:

*** Victor Helsinghof

** Martin Lydal Hansen

*Jonas Strøm

Dette skriver Østlandets Blad

 

For Follo Media, 30.9.2018

Magnus Gulliksen/Tekst

Tor Solstad/Foto